Hmppft...

Ni alla vet ju att jag har en aningen svårt för korkade människor. Men idag fann jag en kategori som irriterar mig än mer: moralmorsor med parkas och kamera på bröstet.
Spenderade morgonen på Citylek med Ronja och Eddie, och vi hade det himla trevligt måste jag säga. När vi kom dit så var det vi och tre pappor med deras barn (eller lånebarn, vad vet jag?). Jag och kidsen klättrade och gungade, papporna likaså. Jag inbillar mig att barn tycker om att leka med vuxna, och att det faktiskt är bra för barn att se att vi vuxna kan leka och ha roligt vi med. Jag tycker INTE att det är okej att dra ut ungarna i en lekpark eller liknande för att sedan neka dom till lek med vuxna.

Efter en stund så kom det tre morsor (dom gick alla under benämningen mamma) med sina telningar. ALLA tre mammor satte sig på en bänk och pratade. Barnen deras, som var någonstans runt fyra år på ett ungefär, sprang fram och åter och bad om hjälp med gungan, dom ville cykla och en av killarna ville ha hjälp med armgång. Inte en enda gång lyfte kvinnorna på röven.
Dom satt där och snackade och skrattade, men när barnen ville leka så suckade dom och tyckte att ungarna skulle leka själva.
Varför? Är inte det en aning otrevligt?

När vi gick därifrån så sa Ronja att hon tycker att det är roligt att vara med mig och leka. Hennes mamma tillhör ändå kategorin föräldrar som inte ser något problem i att kidsen leker i lera eller vattenpölar. Just Ronja och Eddie är vana att se vuxna leka och fjanta sig, men det var rätt uppenbart att tråk-morsornas ungar inte var vana det. Som dom stirrade när jag lekte med barnen så var dom med största sannolikhet inte vana att se vuxna ha roligt.
Gud så tråkigt.

Sedan var jag ju iochförsig tvungen att överspela en aning när en av mammorna satt och stirrade på mig som om jag anlänt ihop med lasermannen.
Det var nog kanske inte en helt vanlig syn att se en vuxen kvinna iförd strumpbyxor, jeansshorts och tuppkam åka rutchkana och jubla som om hon vunnit på lotto.

Men fan vad kul vi hade. Iallafall jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0